La immobiliària del Pas és una empresa familiar amb més de 25 anys d'experiència.

 Creat per Madame Marie-Hélène PERISSE, està format per un equip de dos fidels col·laboradors, Zaya Boumaza i Nathalie SICARD.

 Conscients de la teva confiança, t'assegurem un seguiment complet i personalitzat en el suport del teu projecte, venda, compra, lloguer, expertesa i gestió amb tota la professionalitat i serietat que ha adquirit.

 

Andorra, en llarga forma el Principat d'Andorra, és un estat del sud d'Europa i, per algunes definicions, d'Occident. Limita amb Espanya i França (així aterrat a la Unió Europea), i situat al massís dels Pirineus, està format principalment per alta muntanya. És un dels estats sobirans més petits d'Europa, amb una superfície de 468 km2 i una població estimada de 77.000 habitants el 2019. Situada a 1.023 metres sobre el nivell del mar, Andorra-la-Old, la seva capital, és la més alta d'Europa. La llengua oficial és el català, la moneda oficial és l'euro. El lema d'Andorra és "Virtus Unita Fortior", i la seva bandera està formada per tres franges verticals de color blau, groc i vermell, la franja groga està banyada amb l'escut andorrà. L'himne nacional és El Gran Carlemany.

 

El Principat, la creació del qual es remunta a l'any 780 durant el regnat de Carlemany, es regeix per un únic sistema, l'adornament de 1278 i 1288. Aquest contracte feudal atorga el tron andorrà a dos coprinces, el bisbe català d'Urgell i el comte de Foix (els drets i deures del qual van passar successivament al rei de la Baixa Navarra, al rei de França d'Enric IV, i finalment al cap d'estat francès). Andorra va sorgir del seu aïllament al segle XX, durant el qual va aprofitar el seu entorn natural i va utilitzar un sistema impositiu avantatjós per convertir-se en una important destinació turística, acollint gairebé tres milions de visitants cada any. Tot i que el Principat és conegut avui per les seves pistes d'esquí i els seus baixos impostos, també es considera sovint un paradís fiscal. És membre de les Nacions Unides des de 1993 del Consell d'Europa, però no de la Unió Europea.