Andorra és un Principat amb una ubicació única, una qualitat de vida excel·lent i una seguretat excepcional.

Al cor dels Pirineus, amb una rica cultura i espais naturals verges, Andorra és molt accessible des de França i Espanya.

El sistema polític, un principat parlamentari, és únic al món. Aquestes característiques especials permeten al nostre país beneficiar-se d’un règim fiscal favorable.

La seva taxa de criminalitat és notablement una de les més baixes del món i la seva alta seguretat està assegurada pels serveis policials que garanteixen el respecte de les llibertats i els drets individuals dels residents i visitants, a través de la seva severitat i el funcionament del seu sistema judicial.

 Andorra té botigues i grans magatzems premium, tres sistemes educatius diferents, un sistema sanitari de qualitat i centres esportius d’alta qualitat dedicats a l’esport i al benestar.

Comprar propietats a Andorra és molt fàcil, però hi ha algunes restriccions per als compradors estrangers.

La documentació necessària per a les operacions de compravenda, prèvia resolució d’un permís de compra atorgat pel Govern d’Andorra, és la següent:

El comprador de la propietat ha de ser major d’edat.

El comprador ha de tenir una targeta d’identitat o una identitat legalitzada o apostilada.

El comprador ha de demostrar que no té antecedents penals al país d’origen ni al país de l’última estada.

La propietat adquirida s’havia de construir amb una autorització del Govern d’Andorra i complia les normes vigents

L’emissió d’un permís a un estranger per comprar béns sota escriptura pública es fa sobre la base d’un certificat emès pel cap de govern.